torsdag den 31. januar 2008

Stempler på vej..

Sådan ser de nye stempler fra Hänglar og Stänglar ud. Det varer nok lidt endnu inden de lander i min postkasse, de skal jo lige en tur forbi Norge først.

søndag den 27. januar 2008

Jens Lyn

Skal i aften være sammen med Jens Lyn, hans forældre og faster. Så kan han endelig få sin barselsgave.
Det er også næsten i sidste øjeblik, for om en uge duer kortet nemlig ikke mere, så skal han nemlig døbes og sikkert have et andet navn..

Fortsat god dag til alle jer, der følger med på min blog, og god fornøjelse med håndboldkampen, der vist lige er gået i gang.. :)

lørdag den 26. januar 2008

Tom Chokoladeæske



Har fået denne tomme bronchefarvede chokoladeæske af Susanne. Den er rigtig smart med magnetlukning foran. Med lidt papir, bånd og stempelfarve vil den sikkert kunne blive en fin opbevaringsæske.

Tom Chokoladeæske




Sådan ser æsken ud indeni. Med plads til en masse små dimsedutter..

Chokoladeæske

Her et billede af æsken nogle timer senere.. Det er lidt svært at se, men de små rumdelere har jeg malet brune. Det tykke, bløde mellemlagspapir, der tit er i chokoladeæsker, har jeg limet på låget, og dekoreret med scrappapir og små "stjerneskruer" i hjørnerne.

Chokoladeæske

Her er så låget. Bogstaverne og "krussedullerne" har jeg skåret på min nye Silhouette og bagefter sværtet med stempelfarve. Papiret er det samme som på indersiden af låget og i bunden af æsken.

søndag den 20. januar 2008

Konfirmation

Her er så et drenge-konfirmationskort. Det er altid nemmere at finde på noget til pigekort, men jeg synes jeg er sluppet rimeligt fra det her kort. Stemplet er malet med distress ink, som jeg stadig øver mig på at bruge. I volley har jeg altid spillet med nummer 5, så det nummer skulle fodboldspilleren også have.

torsdag den 17. januar 2008

Konfirmation

Halvdelen af vinteren er nu gået, så foråret er på vej. Dermed også konfirmationerne. Stemplet er fra Magnolia. Kortet har godtnok ikke ret meget med konfirmation at gøre, men de små myrer er et lille tegn på forår... (:

tirsdag den 8. januar 2008

Årets første kort


Et nytårskort med 2 frække trolde. Desværre er farverne på billedet lidt falmede i fht originalen.

Tak fordi du kikkede forbi :)

Antal besøgende: