torsdag den 26. juni 2008

Silhouette

Så har jeg endelig taget mig sammen og fundet ud af, hvordan man tegner skabeloner til min Silhouette. Det tog godtnok en hel eftermiddag, men nu har jeg fundet fidusen. Skabelonen til dette blomsterkort har jeg fundet for længe siden et eller andet sted på nettet, kan desværre ikke huske hvor. Stemplet i midten er fra Scrapmagasinet og købt i Fru Hansens Kælder.
Kortet åbnes på midten.
Ha`en go`aften.

søndag den 15. juni 2008

Fødselsdagskort


Det er rigtig hyggeligt at sidde indenfor og være kreativ med regnen trommende på taget. Det er også rigtig godt for min have og min nyinstalleret regnvandstønde (:
Har lavet et bestillingskort med et stempel fra Art Impressions. Teksten er lavet på min Silhouette, som jeg desværre bruger alt for lidt..

lørdag den 14. juni 2008

Fodboldspiller

Så fik jeg endelig lavet et kort med Papilio-stempel. Var lidt i tvivl om kønnet på fodboldspilleren pga hårlængden, men jeg besluttede at det skulle være en dreng.

søndag den 8. juni 2008

Pigekort

Her er endnu et kort med H&S-stempel. Er blevet lidt bidt af at bruge symaskinen til mine kort i øjeblikket.

onsdag den 4. juni 2008

Drengekort

Et drengekort med et af de nye H&S stempler. Stemplet er malet med mine nye akvarelblyanter.

søndag den 1. juni 2008

Hjørring Crop


Her er så "tasken" jeg lavede til Hjørring Crop. Hvis du undrer dig over, hvad det er der er i baggrunden, så er det mine rabarber..

Akvarelblyanter

Her er akvarelblyanterne som jeg investerede i til Hjørring Crop. De er rigtig gode at farve med og nemmere end Distressing ink. Dog synes jeg stadigvæk at farvelægning med Distressing bliver pænest.
Jeg er rigtig glad for blyanterne og har allerede brugt dem meget.

Tak fordi du kikkede forbi :)

Antal besøgende: