lørdag den 25. oktober 2008

Post fra Norge

Har fået post fra Mogens med nye H&S-stempler. Drengen på cyklen er en af mine favoritter. Det har tage lang tid at male (Distressing Ink) ham med alle de detaljer. Men han er sjov at male, og så har jeg fået øvet mig i at lave skygger. Er blevet ganske godt tilfreds med resultatet :) Tak fordi du kikkede forbi, ha`en rigtig go`weekend.

fredag den 24. oktober 2008

Endnu et julekort

Endnu et julekort med et stempel fra papilio, der er malet med Distressing Ink. De sorte syninger er inspireret af Majer på Scrapsisters. "God Jul" stemplet er fra Scrapmagasinet.

onsdag den 15. oktober 2008

Papilio

Julekort med stempelmotiv fra Papilio. Bruger ofte Kvistkarton til mine kort, synes det passer rigtig godt til julekort.


Stempelmotivet er farvelagt med Distressing ink.
lørdag den 11. oktober 2008

Årets første julekort

Så er årets første julekort endelig blevet færdig. God Jul er fra JustRite og er en af mine investeringer fra Convention.

søndag den 5. oktober 2008

Convention

Var til Convention i Ryslinge på Fyn i går, en rigtig hyggelig dag. Dog var det lidt hårdt for tegnebogen :) Helt utroligt så vandt jeg begge kortopgaverne.
Her er det første vinderkort:Her er nummer 2 kort:
James stemplet er et af mine yndlingsmotiver :)
Spændet er lidt højt, derfor den utydelige scanning.

Kortet kan åbnes, og her er lidt af indersiden af kortet.


torsdag den 2. oktober 2008

Art Impressions


Et "damekort" med stempelmotiv fra Art Impressions, malet med akvarelblyanter.
Er så småt begyndt at planlægge, hvad jeg skal have med til Convention på lørdag. Regner ikke med at jeg når at lave en hel masse, men satser på at få malet nogle stempelmotiver med Distressing ink.
Derudover skal der selvfølgelig også shoppes... :)

Tak fordi du kikkede forbi :)

Antal besøgende: